Over ons

Dorus Administraties is een kleinschalig en laagdrempelig administratiekantoor in Lelystad. Uw boekhouder voor de ZZP / MKB / eenmanszaak en particulieren administratie Dorus Administraties maakt voornamelijk gebruik van VISMA software.

Als ervaren ZZP-er weet ik hoe belangrijk het is om je administratie op orde te hebben. Dit geeft rust zodat de ondernemer zich volledig kan richten op zijn onderneming.

Naast de nodige kennis (PD, MBA en Praktijkdiploma Loonadministratie en andere cursussen op het gebied van financiële- en loonadministraties alsmede belasting zaken) heb ik jarenlange werkervaring op dit gebied door werkzaam te zijn geweest bij verschillende ondernemingen. Ik heb hierbij een no-nonsens mentaliteit ontwikkeld wat uiteindelijk ten goede komt voor uw onderneming

Regelmatig contacten onderhouden met klanten en integriteit zijn onderdelen van mijn werkwijze. Daarnaast heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De onderneming van mijn clientèle staat centraal in mijn dienstverlening!

Mijn administratiekantoor in Lelystad werkt kleinschalig en heeft voornamelijk Flevoland als werkgebied voor de ZZP / MKB / Eenmanszaak en particulieren administratie

U kunt mij altijd vrijblijvend bellen voor meer informatie of een nadere kennismaking. Of maak gebruik van ons contactformulier. Ik neem dan spoedig contact met u op!